نوشته شده توسط: الهه ناز
- پرت کردن گوشی تلفن هیچ مشکلی را حل نمی کند هیچ وقت راه کار به این سرعت برای این مسئله پیدا نمی شود، چنین موضوعی در طی زمان برطرف می شود.
چند نفس عمیق بکشید و تا تپش های قلب تان کاهش پیدا کند. عادی است که پیش از یک تماس مهم مقدار آدرنالین بدن تان بالا برود.
چنانچه پیش از داشتن تماس چند نفس عمیق بکشید، می فهمید که نتیجه آن مکالمه تلفنی برایتان کمتر مهم خواهد بود. به این موضوع توجه کنید. هنگامی که شما نسبت به نتیجه تماس بی اعتنا باشید، مقدار موفقیت تان بیشتر خواهد بود؛ چون به طرف مقابل نشان می دهد زمان برایتان خیلی مهم است. اگر طرف مقابل خریدار محصولتان باشند و نخواهند از شما خرید کنند، هنوز لیست بلندی از اشخاص هستند که می توانید محصول تان را به آنها بفروشید.
احتیاجی نیست که 10 دقیقه وقت بگذارید و چیزی بنویسید. تنها کافی است سرتیتر با اهمیت ترین نکته هایی را که می خواهید عنوان کنید بنویسید تا مکالمه ای هماهنگ تر داشته باشید.
حتی می توانید چگونگی آغاز گفتگو را هم یادداشت کنید. با این کار دیگر یادتان نمی رود که خودتان را معرفی کنید. وقتی که با موفقیت گفتگو را شروع کنید، اضطراب تان را فراموش می کنید و خود را در وضعیت آرام می یابید؛ مانند اینکه در حال گفتگوی دونفره و حضوری هستید.
داشتن صدای خوب برای هر گفتگویی اهمیت دارد؛ به خصوص مکالمه تلفنی که تنها به صدا ربط دارد! یعنی شما چنانچه نتوانید خوبی صدای خودتان را درست کنترل کنید، حتما چیزهای خوبی در آن گفتگوی تلفنی اتفاق نخواهد افتاد.
- تلفظ درست کلمات
- واضح ادا کردن حرفها
- بالا و پایین بردن تن صدا
- نفس کشیدن مناسب در هنگام حرف زدن برای تنظیم صدا
- مناسب بودن لحن صدا
و خیلی نکات دیگر که نمیتوان به همه آن ها در این مقاله اشاره کرد.
گوشی را برندارید و آغاز به جواب دادن به یک تماس تلفنی کنید بدون دانستن شیوه به پایان رساندن گفتگو یک قرار ملاقات بگذارید.
اگر می خواهید محصولی را معرفی کنید ،مرحله بعدی معرفی محصول؟ پیگیری های بعدی؟ امضای قرارداد؟ این یکی از بهترین و قوی ترین خصوصیت های تلفنی است. ابتدا رابطه خوبی برقرار کنید و با این کار موفقیت خود را تضمین کنید.
وقتی که محصولی به شخص مورد نظر فروختید، دوستی خوبی با وی آغاز کنید تا در آینده خرید و فروش های بیشتری انجام دهید.
زمانی که با تلفن میزنید طوری رفتار کنید که گویی طرف مقابل روبرویتان نشسته و دارید حضوری با او حرف می زنید.
دستانتان را بالا و پایین ببرید. این کار به شما اجازه می دهد تا به شکل بهتری از خود را نشان دهید.
صحیح است که طرف مقابل لبخند شما را از پشت تلفن نمیبیند و شاید حتی متوجه آن نیز نشود، ولی درون لبخند زدن آرامشی وجود دارد که حتماً میتواند اثر خیلی زیادی روی ارتباط شما با مخاطبتان داشته باشد.
این آرامش حتما حسی درونی است که از شما به مخاطب انتقال پیدا می کند و به خیلی از موضوعات از جمله موفقیت آن گفتگوی تلفنی کمک میکند.
بنابراین هیچ وقت لبخند زدن را، چه در حرف زدن حضوری و چه در مکالمه تلفنی از یاد نبرید.
گردآوری: بخش روانشناسی بیتوته